m/s Finlandian syksy ja alkutalvi ovat täynnä toivotuimpia Vain elämää -artisteja.

Jäikö oma suosikkisi uupumaan? Kerro kenet Vain elämää -tähden haluaisit nähdä laivalla ja voita Päivä Tallinnassa -risteily.

Haluaisin nähdä m/s Finlandialla Vain Elämää ‑tähdistä

Kiitos osallistumisesta!

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lähde vain elämää -ohjelman artistien keikoille Eckerö linen m/s Finlandialle!

Varaa keikkaristeily tästä »
Mikko Kuustonen pe 22.9.
Virve Rosti la 7.10.
Elastinen pe 20.10.
Jukka Poika pe 3.11.
Maija Vilkkumaa pe 24.11.
Laura Voutilainen ti 5.12.
Irina pe 8.12.
Petra pe 15.12.
Live!

Eckerö Line ja Nelosen Vain elämää-
ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä Eckerö Line, Tyynenmerenkatu 14, 00220 Helsinki , jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Vain elämää- arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa [http://kampanjat.radiosuomipop.fi/vainelamaa].

Osallistumisen ehdot Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika Arvontaan voi osallistua 1.9.-29.10.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä [http://kampanjat.radiosuomipop.fi/vainelamaa] -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta Arvonnan palkintona on joka viikko 6 kpl Eckerö Linen Päivä Tallinnassa risteily 2- hengen hytillisiä lahjakortteja. Lahjakortit ovat voimassa joka päivä 28.2.2018 asti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan viikoittain kampanjan aikana 1.9. -29.10.2017 välillä 8 viikon aikana, yhteensä 48 palkintoa. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan mainita Radio Suomipopin tai Radio Aallon taajuudella tai nostaa nimenä Vain elämää, Radio Suomipop tai Radio Aalto kanavien sosiaaliseen mediaan.

Järjestäjän vastuunrajoitus Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×