Voita yhteisiä
hetkiä!

Kiitos
osallistu­misesta!

Nyt on perheen yhteisen risteilyreissun aika! Kerro paras perheen kesken koettu risteilymuisto ja voit voittaa risteilyn Tukholmaan koko perheelle. Anna Viking Linen viedä teidät tutustumaan Tukholmaan!

Tutustu Viking Linen koko risteilytarjontaan ja tarjouksiin!

Lue lisää

Kerro paras perheen kesken koettu risteilymuisto!

Kilpailun säännöt

Järjestäjä
Viking Line Abp, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan kyseessä olevalla kampanjasivulla.

Osallistumisen ehdot
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 18.9.–15.10.2017. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivulla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta tai vastaavaa. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona perheristeilynä Helsinki-Tukholma-risteily enintään 2 aikuiselle ja 2 lapselle. Risteily sisältää yhden buffet-illallisen koko perheelle. Matkustusaikaa on 6 kuukautta arvonnasta. Palkinnon arvo on 178–360 euroa lähtöpäivästä riippuen. Lisäksi kampanja-aikana arvotaan viikoittain 1 kpl risteilylahjakortteja. Viikkopalkinto on 1-4 henkilön risteily voittajan valitsemalla reitillä. Risteilylahjakortti on voimassa vuoden loppuun asti. Risteilylahjakortin arvo on reitistä riippuen 32–311 euroa A- tai Seaside Four -hytissä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 16.10.2017 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×