Itsenäinen Suomi
täyttää vuonna 2017 pyöreät sata vuotta.

Museo100.fi esittelee suomalaisten museoiden juhlavuoden ohjelman juuri sinulle. Sukella historiaan, tutustu ilmiöihin, uppoudu tarinoihin ja lumoudu taiteesta.

Tutustu näyttely- ja tapahtumakalenterin avulla sinua lähellä olevaan ja sinua liikuttavaan museokokemukseen.

Museo100.fi

Museoista voit löytää upeita kokemuksia, yksin tai yhdessä. Osallistu kilpailuun ja voita museokortti!

OSALLISTU KILPAILUUN

Kerro mieleenpainunut kokemus lempimuseostasi ja täytä yhteystietosi,
niin olet mukana museokortin arvonnassa.
Arvomme joka arkipäivä museokortteja (á 64,90€)

Kiitos osallistumisesta!

Tutustu museoiden juhlavuoden 2017 ohjelmaan.

Museo100.fi

×

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Sanoma Media Finland Oy ja Suomen Museoliitto Ry. Kilpailu on voimassa 25.9.-1.10.2017. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.

Suomen Museoliitto Ry vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Sanoma Media Finland Oy ja Suomen Museoliitto Ry pidättävät oikeuden muuttaa sääntöjä. Palkintona arvotaan 10 kpl museokorttia á arvo 64,90 €. Tarinoita voidaan käyttää Suomen Museoliitto Ry:n julkaisuissa (sosiaalinen media, nettisivu, 100 sekuntia Suomen historiaa -kanava) sekä Nelonen Median radioissa.