STADIONATION: KORONAPÄIVITYS 9.6.2020

Stadionationia ei järjestetä – Olympiastadion avataan ja vihitään käyttöön televisiolähetyksessä

Koronapandemian vuoksi Olympiastadionin avajaisshow’ta, Stadionationia, ei järjestetä yleisötapahtumana 7.8.2020.

Kielto yli 500 henkilön tapahtumien järjestämiselle ulottuu heinäkuun loppuun, mutta meille yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme turvallisuus ja terveys on tärkeintä, joten olemme raskain mielin päättäneet, ettei Stadionation Avajaisshowta järjestetä vallitsevassa tilanteessa. Avajaisshow’ta ei myöskään siirretä ensi vuoteen.

Pysykää terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

Suomalaisille rakas Olympiastadion avautuu kuitenkin yleisölle koronasäädösten puitteissa elokuussa, ja kutsumme kaikki mukaan seuraamaan Olympiastadionin käyttöön avautumista ja käyttöön vihkimistä Nelosella ja Ruudussa lauantaina 22.8. Tiedotamme vihkiseremoniasta lisää lähiaikoina.

LIPPUJEN PALAUTUS:

Stadionation-tapahtumaan ostetut liput tulee palauttaa Lippupisteeseen. Lippujen palautus tapahtuu tämän linkin kautta: web.lippu.fi/palautus. Huomaathan, että lippuja ei voi palauttaa myyntipisteisiin.

Luottokortilla ostetuista lipuista palautetaan rahat luottokortille, muilla maksutavoilla maksetuista lipuista palautetaan rahat asiakkaan pankkitilille. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty Lippupisteen käsittely- ja tilausmaksut. Lippujen palautusta tulee hakea 31.8.2020 mennessä.

Peruutusten käsittelyissä on tällä hetkellä ruuhkaa ja lippupalautusten käsittelyaika voi olla jopa 90 päivää. Lisätietoa palautuksista löydät Lippupisteen sivuilta: www.lippu.fi/campaign/info-covid-19.

Mikäli liput on ostettu laskulla (isoja lipputilauksia tehneet yritykset), pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä sähköpostitse peruutukset@lippu.fi. Laitathan viestin otsikkoon tapahtuman nimen Stadionation.

Pysykää terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

VARMISTA PAIKKASI
VUODEN SUURIMPAAN TAPAHTUMAAN

AVAJAISTEN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT JULKAISTU!

Jotain suurta on tapahtumassa. Suomen legendaarisin tapahtumapaikka syntyy uudelleen 7. elokuuta 2020 ennennäkemättömissä avajaisissa, joista tullaan puhumaan vielä pitkään. Vastaavanlaista tapahtumaa ei ole Suomessa nähty eikä koettu. Tilaisuus on ainutlaatuinen.

Missä sinä aiot olla, kun Stadion herää henkiin ja esirippu nousee?

ARTISTIT

Salainen artisti1

ANNA PUU

Salainen artisti2

ELASTINEN

Salainen artisti3

JUHA TAPIO

Salainen artisti4

MAIJA VILKKUMAA

Salainen artisti5

SAMULI PUTRO

Salainen artisti6

KAIJA KOO

Salainen artisti7

POPEDA

Salainen artisti8

PYHIMYS

Salainen artisti9

APULANTA

Salainen artisti10

CHISU

Salainen artisti11

TUURE BOELIUS

Salainen artisti11

LISÄÄ ARTISTEJA 2020